Adżika Gruzińska 200ml

Adżika Gruzińska 200ml

17,99 

Brak w magazynie

Bez dodatku cukru
Bez glutenu
Bez konserwantów
Polski produkt
Wegańskie
Wegetariańskie

Dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 150 zł.

Opis Produktu

Adżika Gruzińska

Adżika Gruzińska to kulinarny skarb pochodzący z regionu rozciągniętego między Morzem Czarnym a Kaukazem. Jest to rodzaj gęstego sosu lub pasty na bazie papryki z dodatkiem soli, czosnku, ziół oraz orzecha włoskiego. Tradycyjna adżika nie zawiera pomidora. Czerwona Adżika świetnie nadaje się jako dip do grillowanych potraw lub jako aromatyczna baza
do zup, marynata czy pasta prosto na kanapkę.

Le Papu

Le Papu to rodzinna firma wykorzystująca w swoich recepturach wyłącznie naturalne składniki. Wytwarza wyłącznie przetwory wegańskie i bez glutenu. Dzięki różnorodności oferowanych produktów każdy znajdzie swój ulubiony smak.

Sposób przechowywania:

Słoik można przechowywać  na półce w temperaturze pokojowej przez 6 miesięcy od daty produkcji. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4-5 dni.

Składniki

papryka, pomidor, jabłko, marchew, czosnek, ziarno, słonecznika, peperoncini, zioła, przyprawy