Marokańska Pasta Orzechowa 200ml

Marokańska Pasta Orzechowa 200ml

17,99 

Brak w magazynie

Bez dodatku cukru
Bez glutenu
Bez konserwantów
Polski produkt
Wegańskie
Wegetariańskie

Dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 150 zł.

Zamów w ciągu
, a paczkę wyślemy jeszcze dzisiaj.

Opis Produktu

Marokańska Pasta Orzechowa Le Papu

Marokańska Pasta Orzechowa Le Papu zainspirowana tradycyjną arabską Muhammara (z arabskiego: zaczerwieniony) to łagodny dip z  papryki, orzechów nerkowca, marchwi, ziaren słonecznika  z ziołami i przyprawami. Jej delikatny smak idealnie pasuje do świeżego
pieczywa. Chrupkość orzechów doskonale komponuje się z kremową konsystencją pasty, smak
podkreśla subtelność papryki. Spróbować jej warto również jako smarowidło do tostów oraz jako sos do kebabów, grillowanych mięs, warzyw i ryb.

Le Papu

Le Papu to rodzinna firma wykorzystująca w swoich recepturach wyłącznie naturalne składniki. Wytwarza wyłącznie przetwory wegańskie i bez glutenu. Dzięki różnorodności oferowanych produktów każdy znajdzie swój ulubiony smak.

Sposób przechowywania:

Słoik można przechowywać  na półce w temperaturze pokojowej przez 6 miesięcy od daty produkcji. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4-5 dni.

Składniki

papryka, orzechy nerkowca, marchew ziarno słonecznika, zioła, przyprawy