Makaron Semolinowy Fusilli BIO 500g

Makaron Semolinowy Fusilli BIO 500g

9,45 

Na stanie

Dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 150 zł.

Opis Produktu

Makaron Semolinowy Fusilli BIO 500g to naturalny produkt, którego nie może zabraknąć w szafce kuchennej makaroniarza czy wielbiciela kuchni włoskiej. Ten ekologiczny makaron przygotowuje się z mąki z pszenicy durum. Sprawdzi się wyśmienicie przede wszystkim do zapiekanki, sałatki oraz zupy. Każdy miłośnik makaronu znajdzie już dla niego odpowiednie zastosowanie, żeby móc się zachwycać tym wyjątkowym smakiem. Jest to idealny zamiennik dla zwyczajnego makaronu.

Makaron Semolinowy Fusilli BIO 500g to produkt jest wegański, więc każdy smakosz może śmiało z niego korzystać. Dodatkowo został przygotowany z produktu pochodzącego z uprawy ekologicznej, więc nie znajdziemy w nim ani grama sztucznych dodatków. Czysty smak i wysoka jakość.

Sposób przygotowania:

Zagotować 1,5 l wody na 100g makaronu, osolić. Czas gotowania “al dente” to ok. 11 minut.

 

Składniki

Mąka z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartości Odżywcze

Wartość Odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 351 kcal
Tłuszcz 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 73 g
w tym cukry 3,1 g
Błonnik 2,9 g
Białko 11 g
Sól 0 g