Makaron Kukurydziano-Ryżowy Spaghetti Bezglutenowy BIO 250g to naturalny produkt, którego nie może zabraknąć w szafce kuchennej makaroniarza czy wielbiciela kuchni włoskiej. Ten ekologiczny produkt przygotowany z mąki kukurydzianej i ryżowej ma niepowtarzalny smak. Makaron sprawdzi się wyśmienicie przede wszystkim do spaghetti, a także zupy, szczególnie rosołu. Każdy miłośnik makaronu znajdzie już dla niego odpowiednie zastosowanie, żeby móc się zachwycać tym wyjątkowym smakiem. Jest to idealny zamiennik dla zwyczajnego makaronu.
Makaron Kukurydziano-Ryżowy Spaghetti Bezglutenowy BIO 250g to produkt jest wegański i bezglutenowy, więc każdy smakosz może śmiało z niego korzystać. Dodatkowo został przygotowany z produktu pochodzącego z uprawy ekologicznej, więc nie znajdziemy w nim ani grama sztucznych dodatków. Czysty smak i wysoka jakość.
Sposób przygotowania:
zagotować 1,5 l wody na 100g makaronu, osolić. Czas gotowania al’dente to ok 8/10 minut.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.