kandyzowana skórka pomarańczowa 53% (skórka pomarańczowa, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu), czekolada 46% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi), aromat wanilina), substancja glazurująca: guma arabska i szelak. Czekolada: zawartość masy kakaowej min. 46,1%. Może zawierać śladowe ilości orzechów ziemnych, migdałów, innych orzechów, białek mleka, a także inne organiczne części owoców i orzechów.
Joanna B. –
Skórka pomarańczowa w czekoladzie – prawdziwa rozkosz
Uwielbiam połączenie czekolady i pomarańczy. Kupując Wasz produkt nie zawiodłam się. Skórka pomarańczowa w czekoladzie to aksamit dla podniebienia, doskonały aromat i smak
Angelika P. –
Pycha!
Klasyczna skôrka w czekoladzie, przepyszna