Płatki Róży Konfitura 240 g - Różana Mgiełka
Najbliższa wysyłka już za:

Płatki Róży Konfitura 240 g – Różana Mgiełka

Bezglutenowe
Dodaj opinię
Producent:

Różana rozkosz dla podniebienia – konfitura z płatków róży. Doskonała kompozycja smaku, zapachu i koloru, nic dodać, nic ująć, po prostu istny raj dla zmysłów! Użyte do produkcji niezwykle aromatyczne i szlachetne płatki róży skąpane zostały w soku z cytryny, dzięki czemu wydobyto z nich wspaniałą rubinową barwę, a dodatek cukru podkreślił idealnie różaną słodycz. Już samo otwarcie słoiczka i unosząca się z jego wnętrza zniewalająca woń dla zmysłów nie pozwoli Ci przejść koło Różanej mgiełki obojętnie!Składniki: cukier, płatki róży (20%), sok z cytryny.Przykłady zastosowania: Do herbaty i ciepłych napojów – przygotować ulubiony napój, odczekać chwilę do ostudzenia, dodać łyżeczkę różanej mgiełki. Do domowych wypieków – posmarować pieczywo odrobiną różanej mgiełki (np. kromkę chleba czy rogalik). Idealna również jako nadzienie do tradycyjnych pączków. Do ciast i deserów – przygotować ulubiony deser lub ciasto, np. piernik i przełożyć go różaną mgiełką. Wartość odżywcza produktu: Wartość energetyczna – 1281 kJ/301 kcal; Węglowodany – 0,9 g; Tłuszcze – 75,3 g (w tym cukry – 75,3 g); Sól – 0 g

Rozmiar:
240 g

11,99 

Na stanie

Opis:

Płatki Róży Konfitura – Różana Mgiełka od Ogródek Dziadunia.

Różana rozkosz dlapodniebienia – konfitura z płatków róży. Doskonała kompozycja smaku, zapachu ikoloru, nic dodać, nic ująć, po prostu istny raj dla zmysłów! Użyte do produkcjiniezwykle aromatyczne i szlachetne płatki róży skąpane zostały w soku zcytryny, dzięki czemu wydobyto z nich wspaniałą rubinową barwę, a dodatek cukrupodkreślił idealnie różaną słodycz. Już samo otwarcie słoiczka i unosząca się zjego wnętrza zniewalająca woń dla zmysłów nie pozwoli Ci przejść koło Różanejmgiełki obojętnie!

Składniki: cukier,płatki róży (20%), sok z cytryny.

Przykładyzastosowania: Do herbaty i ciepłych napojów – przygotowaćulubiony napój, odczekać chwilę do ostudzenia, dodać łyżeczkę różanej mgiełki. Dodomowych wypieków – posmarować pieczywo odrobiną różanej mgiełki (np. kromkęchleba czy rogalik). Idealna również jako nadzienie do tradycyjnych pączków. Dociast i deserów – przygotować ulubiony deser lub ciasto, np. piernik iprzełożyć go różaną mgiełką.

Wartośćodżywcza produktu: Wartość energetyczna – 1281 kJ/301 kcal; Węglowodany– 75,3 g (w tym cukry – 75,3 g); Tłuszcze – 0 g; Sól – 0 g.