Chlebek Bredis Buraczek
Najbliższa wysyłka już za:

Chlebek Bredis Buraczek

Bez Dodatku Cukru
Dodaj opinię
Producent:

Chlebki Bredis powstają poprzez wysuszenie ziaren. Składają się z 100% naturalnych składników, bogate w źródło kwasów nienasyconych, wolne od substancji konserwujących, niski indeks glikemiczny oraz wysoką zawartość błonnika pokarmowego , nie zawierają soi, glutenu mleka oraz jaj. Chlebki BREDIS wytworzone są w temperaturze poniżej 42st, zawierają tylko naturalnie występujące cukry.100% naturalne składniki wolne od substancji konserwujących; niski indeks glikemiczny; wysoka zawartość błonnika pokarmowego; nie zawierają soi, glutenu, mleka oraz jaj; aktywowane ziarna; produkt wytworzony w temperaturze poniżej 42st zawiera tylko naturalnie występujące cukry. Czerwony burak to jedno z najbardziej popularnych warzyw w polskiej tradycji kulinarnej. Oprócz dużej ilości witaminy C, B1, karotenu i witaminy P, zawiera wiele makro- i mikroelementów; jest w nim dużo wapnia, magnezu, sodu, potasu oraz dwa rzadkie metale: rubid i cez.Skład: burak 35% siemię lniane 23%, marchewka, słonecznik, cebula, czosnek, sól morska, imbir, majeranekWartości odżywcze: Energia – 1863kJ/445kcal; Tłuszcz – 29g; Węglowodany – 29 g; W tym cukry – 8 g; Błonnik – 16 g; Białko – 15 g; Sól – 0,56 g

Rozmiar:
70 g

10,69 

Na stanie

Opis:

 Chlebki Bredis powstają poprzez wysuszenie ziaren. Składają się z 100% naturalnych składników, bogate w źródło kwasów nienasyconych, wolne od substancji konserwujących, niski indeks glikemiczny oraz wysoką zawartość błonnika pokarmowego , nie zawierają soi, glutenu mleka oraz jaj. Chlebki BREDIS wytworzone są w temperaturze poniżej 42st, zawierają tylko naturalnie występujące cukry.

100% naturalne składniki wolne od substancji konserwujących; niski indeks glikemiczny; wysoka zawartość błonnika pokarmowego; nie zawierają soi, glutenu, mleka oraz jaj; aktywowane ziarna; produkt wytworzony w temperaturze poniżej 42st zawiera tylko naturalnie występujące cukry.

Czerwony burak to jedno z najbardziej popularnych warzyw w polskiej tradycji kulinarnej. Oprócz dużej ilości witaminy C, B1, karotenu i witaminy P,  zawiera wiele makro- i mikroelementów; jest w nim dużo wapnia, magnezu, sodu, potasu  oraz dwa rzadkie metale: rubid i cez.

 

Skład: burak 35% siemię lniane 23%, marchewka, słonecznik, cebula, czosnek, sól morska, imbir, majeranek

Wartości odżywcze w 100g: Energia – 1863kJ/445kcal; Tłuszcz – 29g; Węglowodany – 29 g; W tym cukry – 8 g; Błonnik – 16 g; Białko – 15 g; Sól – 0,56 g