100% sok z żurawiny
Najbliższa wysyłka już za:

100% sok z żurawiny

Bez Dodatku Cukru
Dodaj opinię
Producent:

Wyjątkowość soku z żurawiny od Najtun polega na tym, że uzyskiwany jest przez wyciskanie na zimno owoców żurawiny, mrożenie (w celu transportu do Polski), rozlewanie i pasteryzację. Zapewnia to najwyższą aktywność biologiczną najcenniejszych składników żurawiny.Bardzo restrykcyjnie kontrolowana jest jakość surowca i każdy element produkcji, dzięki czemu mamy pewność, że ten sok jest doskonały: Nie rozlewany z koncentratu, bez konserwantów, bez barwników, bez dodatków smakowych, aromatów bez dodatkowego cukru.Zalecane spożycie: 2 łyżki stołowe (ok. 30 ml) 2 razy dziennie, najlepiej godzinę przed posiłkiem. Spróbuj też rozcieńczone wodą z dodatkiem miodu.Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu opakowania: przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dniSkład: skoncentrowany sok z owoców żurawiny, pasteryzowany.Pojemność: 400 mlKraj pochodzenia: KanadaUwaga: Może wytrącić się naturalny osad. Przed użyciem wstrząsnąć.Czy wiesz że… Związek pomiędzy jedzeniem żurawiny, a infekcjami dróg moczowych po raz pierwszy wykazano w 1840 roku. Współczesne badania naukowe jednomyślnie potwierdzają, że żurawina ma działanie przeciwbakteryjne i przeciwgrzybicze, dzięki czemu przyjmuje się, że: może być pomocna, m.in. w walce z infekcjami pęcherza moczowego, niektórymi schorzeniami skóry i wrzodami żołądka; obniża cholesterol, pomaga leczyć kamicę nerkową.

Waga:
400 ml

17,99 

Na stanie

Opis:

Wyjątkowość soku z żurawiny od Najtun polega na tym, że uzyskiwany jest przez wyciskanie na zimno owoców żurawiny, mrożenie (w celu transportu do Polski), rozlewanie i pasteryzację. Zapewnia to najwyższą aktywność biologiczną najcenniejszych składników żurawiny.

Bardzo restrykcyjnie kontrolowana jest jakość surowca i każdy element produkcji, dzięki czemu mamy pewność, że ten sok jest doskonały:

  • Nie rozlewany z koncentratu,
  • bez konserwantów,
  • bez barwników,
  • bez dodatków smakowych, aromatów
  • bez dodatkowego cukru.

Zalecane spożycie: 2 łyżki stołowe (ok. 30 ml) 2 razy dziennie, najlepiej godzinę przed posiłkiem. Spróbuj też rozcieńczone wodą z dodatkiem miodu.

Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu opakowania: przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni

Skład: skoncentrowany sok z owoców żurawiny, pasteryzowany.

Pojemność: 400 ml

Kraj pochodzenia: Kanada

Uwaga: Może wytrącić się naturalny osad. Przed użyciem wstrząsnąć.

Czy wiesz  że… Związek pomiędzy jedzeniem żurawiny, a infekcjami dróg moczowych po raz pierwszy wykazano w 1840 roku. Współczesne badania naukowe jednomyślnie potwierdzają, że żurawina ma działanie przeciwbakteryjne i przeciwgrzybicze, dzięki czemu przyjmuje się, że: może być pomocna, m.in. w walce z infekcjami pęcherza moczowego, niektórymi schorzeniami skóry i wrzodami żołądka; obniża cholesterol, pomaga leczyć kamicę nerkową.