Pesto Orzechowe Le Papu
Pesto Orzechowe Le Papu to wegańska wersja popularnego na całym świecie liguryjskiego sosu. Pierwszy był świeży, zielony sos na bazie bazylii pochodzący z Genui we Włoszech: pesto alla genovese. Tradycyjnie ucierany bywał w marmurowych moździerzach z bazylii, parmezanu, orzeszków piniowych, oliwy, czosnku i soli.
Pesto Orzechowe z Le Papu jest sosem na bazie natki pietruszki, orzechów włoskich, pestek słonecznika, jabłka oraz przypraw. Idealne do makaronu z dodatkiem oliwy, płatków drożdżowych lub prosto na kanapkę. Świeżość pesto idealnie komponuje się z krakersami jako przekąska lub przystawka.
Le Papu
Le Papu to rodzinna firma wykorzystująca w swoich recepturach wyłącznie naturalne składniki. Wytwarza wyłącznie przetwory wegańskie i bez glutenu. Dzięki różnorodności oferowanych produktów każdy znajdzie swój ulubiony smak.
Sposób przechowywania:
Słoik można przechowywać na półce w temperaturze pokojowej przez 6 miesięcy od daty produkcji. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.