Chrupki Ryżowe ze Szpinakiem i Porem Bezglutenowe BIO 60g

Chrupki Ryżowe ze Szpinakiem i Porem Bezglutenowe BIO 60g

6,99 

Brak w magazynie

Bez glutenu
Bez konserwantów
Certyfikat Eko/Bio
Wegańskie
Źródło błonnika pokarmowego

Dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 150 zł.

Opis Produktu

Chrupki Ryżowe ze Szpinakiem i Porem Bezglutenowe BIO 60g to znakomita przekąska o ciekawym smaku. Wszystkie składniki chrupek są certyfikowanymi składnikami ekologicznymi. Jest to więc zdrowa alternatywa dla zwykłych chipsów. Produkt zawiera białko oraz dużo błonnika, który bardzo korzystnie wpływa na nasz układ pokarmowy. Odpowiedni dla wegan, wegetarian oraz osób będących na diecie bezglutenowej. Jest prawdziwym czyścicielem naszych jelit. Chrupkami możemy zajadać się podczas seansu filmowego, czytania czy na imprezie z przyjaciółmi.

Składniki

ryż*, olej słonecznikowy*, szpinak* (1,8 %), por* (1,5 %), sól morska, cebula*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY ziemne

Wartości Odżywcze

Wartość Odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 1754kJ/419kcal
Tłuszcz 16,4g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4g
Węglowodany 56,3g
w tym cukry 2,9g
Błonnik 9,1g
Białko 7g
Sól 1,1g