Musli Kolumba BIO
Najbliższa wysyłka już za:

Musli Kolumba BIO

Bez Dodatku Cukru
Dodaj opinię
Producent:

Sposób użycia: jako dodatek do mleka, jogurtu, musli, deserów lub do bezpośredniego spożycia. Można stosować jako zamiennik mąki, w ilości 10-15%, we wszystkich domowych wypiekach i potrawach mącznych.WYSOKA ZAWARTOŚĆ BŁONNIKA, MAGNEZU I ŻELAZASkładniki: nasiona amarantusa (szarłatu) (produkt rolnictwa ekologicznego)Wartość odżywcza w 100 g produktu: Energia – 1742 kJ (414 kcal); Tłuszcz – 7,5 g – w tym kwasy nasycone – 3,2 g; węglowodany – 62 g – w tym cukry – 0,4 g; błonnik – 12 g; białko – 18 g; sól – 0,05 g; magnez – 248 mg (66%*); żelazo – 7,6 mg (54%*)

Rozmiar:
160 g

11,19 

Na stanie

Opis:

WYSOKA ZAWARTOŚĆ BŁONNIKA, ŻELAZA I MAGNEZU

Składniki: płatki kukurydziane, ryż ekspandowany, ekspandowane nasiona amarantusa, melasa buraczana, rodzynki, proso ekspandowane, malina liofilizowana, miód, kakao.

Wartość odżywcza w 100 g produktu: Energia – 1536 kJ (362 kcal); Tłuszcz – 2,6 g – w tym kwasy nasycone – 0,9 g; węglowodany – 74 g – w tym cukry – 14 g; błonnik – 4,4 g; białko – 8,2 g; sól – 0,58 g; magnez – 71 mg (19%*); żelazo – 4,1 mg (29%*)