Migdały w Surowej Czekoladzie BIO 70g

Migdały w Surowej Czekoladzie BIO 70g

11,99 

Brak w magazynie

Bez konserwantów
Certyfikat Eko/Bio
Wegańskie

Dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 150 zł.

Zamów w ciągu
, a paczkę wyślemy jeszcze dzisiaj.

Opis Produktu

Migdały w Surowej Czekoladzie BIO 70g to połączenie najszlachetniejszego z orzechów i czekolady wytworzonej z nieprażonego ziarna Criollo. Tłuszcz migdałowy zawiera wiele jednonienasyconych kwasów tłuszczowych posiadających właściwości obniżające poziom cholesterolu we krwi. Wpływa także na koncentrację i poprawę pamięci. Konszowana w niskich temperaturach czekolada sprawia, że migdały w czekoladzie Cocoa są rozkoszą dla podniebienia. Oprócz tego zawierają również łatwo przyswajalny magnez, potas i żelazo.

Składniki

Czekolada 65% (ziarno kakaowca, cukier palmowy, masło kakaowe - zawartość miazgi kakaowej 60%), migdały 35%.

Wartości Odżywcze

Wartość Odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 2474kJ/597kcal
Tłuszcz 47g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 20g
Węglowodany 27g
w tym cukry 27g
Błonnik 9g
Białko 10g
Sól 0,1g