MIGDAŁY W CZEKOLADZIE DESEROWEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g
Najbliższa wysyłka już za:

MIGDAŁY W CZEKOLADZIE DESEROWEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g

Bezglutenowe
Dodaj opinię
Producent:

MIGDAŁY W CZEKOLADZIE DESEROWEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g

7,99 

Na stanie

Opis:

SKŁADNIKI

czekolada 81% [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z soi)], migdały* 18% substancja glazurująca: guma arabska*, sacharoza*, miód*(*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady zawierającej 70% kakao. Przekąska stanowi klasyczne połączenie smaków. Produkt z polskiej rodzinnej Manufaktury, wytwarzany tradycyjnymi, ręcznymi metodami. Produkt jest przebadany pod kątem nieobecności glutenu, nadaje się dla osób na diecie bezglutenowej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2286kJ / 546kcal
Tłuszcz: 40g;
w tym kwasy nasycone: 19g;
Węglowodany: 26g;
w tym cukry: 22g;
Białko: 11g;
Sól:0g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera soję, migdały.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.