Makaron Semolinowy Razowy Spaghetti BIO 500g to naturalny produkt, którego nie może zabraknąć w żadnej szafce kuchennej makaroniarza, czy wielbiciela kuchni włoskiej. Ten ekologiczny makaron został przygotowany z pełnoziarnistej pszenicy durum. Sprawdzi się wyśmienicie przede wszystkim do spaghetti, zapiekanki, sałatki oraz zupy. Każdy miłośnik makaronu znajdzie już dla niego odpowiednie zastosowanie, żeby móc się zachwycać tym wyjątkowym smakiem. Jest to idealny zamiennik dla zwyczajnego makaronu.
Makaron Semolinowy Razowy Spaghetti BIO 500g to produkt wegański, więc każdy smakosz może śmiało z niego korzystać. Nie znajdziemy w nim ani grama sztucznych dodatków. Czysty smak i wysoka jakość.
Sposób przygotowania:
Zagotować 1,5 l wody na 100g makaronu, osolić. Czas gotowania “al dente” to ok. 11 minut.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.