Makaron (kukurydziano-ryżowy) spaghetti bezglutenowy BIO to naturalny produkt, którego nie może zabraknąć w żadnej szafce kuchennej makaroniarza, czy wielbiciela kuchni włoskiej. Ten ekologiczny został przygotowany z mąki kukurydzianej i ryżowej, dzięki czemu ma niepowtarzalny smak. Makaron sprawdzi się wyśmienicie przede wszystkim do spaghetti, a także zupy, szczególnie rosołu. Każdy miłośnik makaronu znajdzie już dla niego odpowiednie zastosowanie, żeby móc się zachwycać tym wyjątkowym smakiem. Jest to idealny zamiennik dla zwyczajnego makaronu.
Produkt jest wegański i bezglutenowy, więc każdy smakosz może śmiało z niego korzystać. Dodatkowo został przygotowany z produktu pochodzącego z uprawy ekologicznej, więc nie znajdziemy w nim ani grama sztucznych dodatków. Czysty smak i wysoka jakość.
Sposób przygotowania:
zagotować 1,5 l wody na 100g makaronu, osolić. Czas gotowania al’dente to ok 8/10 minut.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.