Makaron Kukurydziano-Ryżowy Fusilli Bezglutenowy BIO 250g

Makaron Kukurydziano-Ryżowy Fusilli Bezglutenowy BIO 250g

10,52 

Brak w magazynie

Bez dodatku cukru
Bez glutenu
Bez laktozy
Certyfikat Eko/Bio
Wegańskie
Wegetariańskie

Dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 150 zł.

Zamów w ciągu
, a paczkę wyślemy jeszcze dzisiaj.

Opis Produktu

Makaron kukurydziano-ryżowy fusilli bezglutenowy BIO to ekologiczny produkt przygotowany z mąki kukurydzianej oraz ryżowej, którego nie może zabraknąć w żadnej szafce kuchennej makaroniarza, czy wielbiciela zdrowej żywności. Ten naturalny makaron sprawdzi się wyśmienicie do pesto, sałatek, czy zwyczajnej zupy. Każdy miłośnik makaronu znajdzie już dla niego odpowiednie zastosowanie, żeby móc się zachwycać tym wyjątkowym smakiem. Jest to wspaniały zamiennik dla zwyczajnego makaronu.

Produkt jest wegański oraz bezglutenowy, dzięki czemu każdy smakosz może śmiało z niego korzystać. Dodatkowo został przygotowany z produktu pochodzącego z uprawy ekologicznej, więc nie znajdziemy w nim żadnych sztucznych dodatków. Czysty smak i wysoka jakość.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

gotować ok. 7 min.

 

EAN
4018722300106

Składniki

mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%)

*certyfikowany składnik ekologiczny

Wartości Odżywcze

Wartość Odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 353 kcal
Tłuszcz 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g
Węglowodany 77 g
w tym cukry 1 g
Błonnik 2,1 g
Białko 7,1 g
Sól 0,02 g