Makaron (khorasan razowy) spaghetti BIO to naturalny produkt, którego nie może zabraknąć w żadnej szafce kuchennej makaroniarza, czy wielbiciela kuchni włoskiej. Ten ekologiczny makaron sprawdzi się wyśmienicie przede wszystkim do spaghetti, ale i również do pesto, czy zwyczajnej zupy. Każdy miłośnik makaronu znajdzie już dla niego odpowiednie zastosowanie, żeby móc się zachwycać tym wyjątkowym smakiem. Jest to wspaniały zamiennik dla zwyczajnego makaronu.
Produkt jest wegański, więc każdy smakosz może śmiało z niego korzystać. Dodatkowo został przygotowany z produktu pochodzącego z uprawy ekologicznej, więc nie znajdziemy w nim ani grama sztucznych dodatków. Czysty smak i wysoka jakość.
Sposób przygotowania:
100g makaronu wrzucić do wrzącej i osolonej wody (do ok. 1,5l). Gotować przez 10 minut, a następnie odcedzić i przelać zimną wodą.
Recenzje
Na razie nie ma opinii o produkcie.