Fasola Adzuki (Puszka) Bio 400g

Fasola Adzuki (Puszka) Bio 400g

7,99 

Brak w magazynie

Bez dodatku cukru
Bez glutenu
Bez laktozy
Certyfikat Eko/Bio
Wegańskie
Wegetariańskie

Dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 150 zł.

Opis Produktu

Fasola Adzuki (Puszka) Bio 400g to naturalny produkt, który charakteryzuje się słodkim, lekko orzechowym smakiem. Pochodząca z ekologicznej uprawy fasola ma nie tylko intensywny smak ale i piękny kolor. Jako dodatek w kuchni jest niezwykle uniwersalna. Pasuje wspaniale do ryżu, zup i dań jednogarnkowych. Wzbogaci smak past, pasztetów i farszy. Nada im wyrazistego koloru i podkręci smak. Idealnie komponuje się zarówno z potrawami mięsnymi, jak i tymi z kuchni wegańskiej czy wegetariańskiej.

Fasola Adzuki (Puszka) Bio 400g jest już gotowy do spożycia, więc nie trzeba tracić czasu na jego gotowanie.

Fasolka adzuki, albo inaczej, czerwona soja jest bogata w wiele witamin i cennych minerałów. Jest niskokaloryczna, więc osoby chcące zrzucić kilka kilogramów z pewnością nie przejdą obok niej obojętnie.

Składniki

fasolka adzuki* (60%), woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartości Odżywcze

Wartość Odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 87 kcal
Tłuszcz 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g
Węglowodany 12,4 g
w tym cukry 1 g
Błonnik 6,5 g
Białko 4,9 g
Sól 0,93 g