EKOLOGICZNY LUNCH Z DYNI BEZGLUTENOWY, WEGAŃSKI 440 G

EKOLOGICZNY LUNCH Z DYNI BEZGLUTENOWY, WEGAŃSKI 440 G

10,99 

Na stanie

Bez dodatku cukru
Bez glutenu
Bez laktozy
Certyfikat Eko/Bio
Wegańskie
Wegetariańskie

Dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 199 zł.

Opis produktu

EKOLOGICZNY LUNCH Z DYNI BEZGLUTENOWY, WEGAŃSKI

Ten dyniowy przysmak świetnie spisze się jako samodzielne danie lub podane w połączeniu z ryżem, makaronem lub kaszą. Bardzo dobrze smakuje też z plackami ziemniaczanymi. Na zimno dyniowy mus może służyć jako pełnowartościowy dip do krakersów czy grzanek czy po dodaniu większej ilości np. soczewicy jako nadzienie do naleśników.

Masa brutto: 700g

Masa netto: 440g

Składniki:

Dynia Hokkaido*(97%), Marchew*, Soczewica*, Olej kokosowy*, sos sojowy*, (woda, soja*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae), sól himalajska, cebula suszona*, papryka słodka*, pieprz czarny*, curry*, zioła*

*produkt ekologiczny

Może dodatkowo zawierać: soję, orzechy, seler, sezam, gorczycę.

Przechowywać w warunkach chłodniczych.

Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy od daty produkcji.

Produkt pasteryzowany.

EAN
5902537540309