Chrupki z Soczewicy z Cebulą i Czarnym Pieprzem Bezglutenowe BIO 60g

Chrupki z Soczewicy z Cebulą i Czarnym Pieprzem Bezglutenowe BIO 60g

6,99 

Brak w magazynie

Bez glutenu
Bez konserwantów
Certyfikat Eko/Bio
Wegańskie
Źródło białka

Dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 150 zł.

Zamów w ciągu
, a paczkę wyślemy jeszcze dzisiaj.

Opis Produktu

Chrupki z Soczewicy z Cebulą i Czarnym Pieprzem Bezglutenowe BIO 60g to smakowita i zdrowa przekąska. To pokaźne źródło białka, co jest istotne w diecie wegańskiej czy wegetariańskiej. Odpowiednia także dla osób będących na diecie bezglutenowej. Składniki chrupek są certyfikowanymi składnikami ekologicznymi. Chrupki możemy śmiało pałaszować o każdej porze dnia. Sprawdzi się zarówno jako przegryzka na domówce ze znajomymi, a także w  wycieczce w plenerze.

Składniki

soczewica* 41 %, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,6 %, sól morska, czarny pieprz mielony* 0,1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE oraz MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)

Wartości Odżywcze

Wartość Odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 1754kJ/420kcal
Tłuszcz 19g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,1g
Węglowodany 44g
w tym cukry 1,7g
Białko 11,8g
Sól 2,31g