Chrupki Ryżowe ze Śliwkami i Cynamonem Bezglutenowe BIO 55g

Chrupki Ryżowe ze Śliwkami i Cynamonem Bezglutenowe BIO 55g

6,99 

Brak w magazynie

Bez glutenu
Bez konserwantów
Certyfikat Eko/Bio
Źródło białka
Źródło błonnika pokarmowego

Dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 150 zł.

Opis Produktu

Chrupki Ryżowe ze Śliwkami i Cynamonem Bezglutenowe BIO 55g to znakomita alternatywa dla niezdrowych chipsów i przekąsek. Kompozycja śliwek i cynamonu dostarczy nam niezapomnianych doznań smakowych. Oprócz walorów smakowych ma także te zdrowotne, gdyż składniki chrupek są certyfikowanymi składnikami ekologicznymi. Przekąska odpowiednia nie tylko dla wegetarian czy osób na diecie bezglutenowej. Chrupkami możemy zajadać się o każdej porze dnia, przy ulubionym filmie czy na imprezie wśród przyjaciół.

Składniki

brązowy ryż*, olej słonecznikowy*, agawa sproszkowana*, śliwka sproszkowana* (2 %), burak sproszkowany*, naturalny aromat śliwkowy, mielony cynamon* (0,5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE oraz MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)

Wartości Odżywcze

Wartość Odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 1815kJ/432kcal
Tłuszcz 15,5g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,3g
Węglowodany 65,3g
w tym cukry 23g
Błonnik 5,9g
Białko 5g
Sól 0,08g